CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Tuesday, January 4, 2011

model baru proton siri kepahlawanan melayu melaka


terbaik...!!! proton bakal mengeluarkan kereta yg boleyh dikatakan gempak jgk la..hee..
modelnye telah di perkenalkan dlm beberapa minggu yg lepas.. model baru proton ini
bertemakan kepahlawanan melayu melaka iaitu, hang tuah, hang jebat, hang kasturi, hang lekir dan hang lekiu..


5 Model Baru Proton Siri Pahlawan (Warrior Series) ini dipamerkan bersempena dengan Kuala Lumpur International Motor Show (KLIMS2010′) dari 3-12 Disember 2010 di PWTC.

Proton Tuah

Proton Jebat

Proton Kasturi

Proton Lekir

Proton Lekiu


so gaji 1st aku, nak wat bayar deposit proton lekir..!!! ahah.. agak2 kalo korg nmpak proton lekir kat highway tu, aku lah orgnye tuu..hahaha.. sekian..

2 comments:

Nur Nabilla binti Sazali said...

lawa lawa !
gua suka !
beli 1 untuk gua please !

Mrs. Cuppycake said...

Smart gak proton lekir tu...bape la plak harga ea gak nye....x dpt pakai porsche,pakai yang ala2 pun ok gak kn?ni yang mengidam nak beli satu ni..:p