CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Thursday, June 5, 2008

SPM 10 november!!

SPM da dkat woo.. so buat mmbe2 ku semua, sem 2 ni mase untuk kte pulun semue subjek..
cover blik sume bab2 fom4 tu..no time for main2 da skang ni..tggal 3 bulan lag tolak cti pe sume..
pergh cuak gle..pasni kmpul tip nak jwb pkse lak..adui ari bru rase cm awal taun je..ni tgk2 da bulan 6 da..alamak, fom4 punye x abih cover lg ni..smpat ker..??jgn isau, slow n steady, tp jgn la slow sgt..yg pnting jgn tnsion.. buat bdk2 mrsm kp, ptang2 tu trun la riadah, time tu la nak release sume tnsion blaja pagi n prep ptang td..rest2 kan mnda dlu, xyah la tdo, x bes pon tdo ptang2 ni..nnt prep mlm kompem sgar punye..smyg hajat pasni bek korng buat ari2..mcm yg yan, aiman, yop, mus, hazman, nabil, apiz, afiq, remy, afeeq, iz, acai n aku..hee..bukan nak bgge, tp nak bg org len fllow gak..hehe..em yg pnting jgn tggal, kalo kte btrusan mntak kat Allah, insyaAllah, Allah akan tolong punye..byk kan buat latihan, tgk contoh2 soalan, pas try jwb, semak jwpan kat blakang, pastu bndingkan jwpan kte ngan jwpan blakang..2 kate ayah aku laa..tp aku akan praktikkan..ahah..em jd kite same2 la berusehe bersungguh2 demi mnempah tiket kite ke IPTA..insyaAllah kte doa same2 agar sume bdk2 fom5 kat malaysia ni dapat straight A's dlm SPM, xde perkara yang mustahil..bia krajaan kne spend duit berjuta2, coz krajaan pn da naikkan harga minyak kan..ok fom5 in, out, heh!!! STRAIGHT A's FOR ALL!!!