CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Friday, September 26, 2008

my mum bisnes!!!

My mum's bisnes!!!!

raye taun ni tempahan biskut raye banyak daripada taun2 biasa..
so taun ni mama sibuk la sikit kene siapkan..
lebih2 lagi mama buat2 sorang2 sebab aku x balik dari maktab ag.. adik aku sorang 2 pun, farihin
sekolah...adik aku yg sorang lagi lak, silah kadang2 sekolah pagi petang..papa plak keje..so dapat tolong ari mggu je la.. kalo tak, ade lagi orang nak order,
tp mama reject r tkut x sempat nak wat an..
isau gak.. kan yg dikejar xdpt, yg di gendong berciciran..hehe..
so mggu ni, aku balik..ari rabu ari 2 sampai umah..aku balik naik tren ari 2..
bez gile.. ramai gak ah yg naik.. aku, kenit, jb, khama, farid, acap, anje, yan toib, hayda, afeeq,
man, apiz, nabil, mus, rempit, borjonk, botak, hisham, wan, jepun,n juraimy..
smpai2 je umah tido jap smpai kul 3..
pastu terus tolong mama..hehehe..







tu time raye.... kalo ari2 bese, bulan2 bese ni mama wat bisnes len plak, x logik r kan wat biskut raye gak..hehehe.. nak taw wat pe?? mama wat frozen food plak.. antare frozen2 foodnye adalah donat, pau kaya n pau kacang, kuih goreng, n karipap..sdap woo.. mak aku wat sorang2 gak.. gempak x.. aku sbnarnye bercite2 nak mneruskan bisnes ni la frozen food n bskut raye.. so nak jd my bisnes partner can contact me ok..hahahaha... em nak tgk x frozen food yg mama buat.. tgk kat bwah..








3 comments:

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

wah! ur mom is GREAT!


;)

kmslm oke..?

freefun0616 said...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,酒店,

freefun0616 said...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,酒店,