CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Saturday, July 18, 2009

cuti mid SEM

Assalamuailaikum....!!!! kaifa halukum ya sahabat2 ku sekalian...hehehe...pergh lame da x wat posting owh...hehehe..lbeyh kurang sebulan gak r aku x blik umah ni..rindu gak la...hehe..yela sibuk je memanjang skang ni..lecturer ni cm x nak bg kite blik je.. weekend pon nak waat klas gak...adoy...tp xpe la nak wat cmne kan...hehe...

tp mmg sibuk gak la skang ni, dgn exam mid SEM nye..alhamdulillah paper math n english da settle da..pas cuti ni, paper arabic la...tp nak cte nye, ari rabu ari tu, paper math, tu die, bapak susah..maut gle r soklan die...aku rase mmg ramai x leyh wat paper tu..seb bek english td leyh la snang die..hehe..

pastu bru2 ni, asik sibuk dgn presentation je...x abih2 presentation, leyh dikate kan every weekend la ade presentation...seb bek ok je..hehe..

mggu lepas aku g ijtima' ulama' kat kuaters KLIA...saje pegi nak amek pngalaman...ramai gle la org...aku g pas smyg jumaat, nek bas ngan kenit n budak2 uia yg len...smpai2 sane cari khemah ktorg dlu...mmg ramai r org.. aktiviti kat sane bayan, tazkirah, solat jemaah, pastu mkn dalam talam..hee..tp mmg kat sane sebenarnye die latih kite cmne kat padang arafah nnti..bez la...

so akhirnye dpat gak la aku blik umah mggu ni....td spatutunye exam abih kul 9.45 td, tp 9 suku aku da kuar da..hehehe..sebenarnye saje je kuar awal..nak blik awal..sebab kalo aku terlewat cket, msti ramai org punye r tggu bas..smpai umah dlm kul 12 cmtu r..so home sweet home la ek...hehehe...wassalam...!!!!!!!!

10 comments:

maisyara pot! pot! said...

pergi tmpt ijtimak gak ke??? hahaha... asal ta ckp??? law ta jmpe uh...

* mai g dok dlm keta jep!!! rmai lelaki... segan uh!!!

>>> amir semakin demok!!!

MiSs aNySs said...

uia? cuti gak noh

OREOO said...

slamt bercuti..
komer cuti jap je en??
dak matrik ag lame..ehehe

amir acap said...

la yeke...em mmg pon...sume laki je ..hehehe...

amir acap said...

aah..cuti la miss anyss..tp semiggu je...huhu..

amir acap said...

alaaa oreo.....tp ktorg tiap2 mggu leyh blik....wekk...

.Cik Nana. said...

ruginye xbalik rumah tiap2 minggu~
huu
dulu saye sokmo balik..
cian roomates..haha

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

rhendu kamoo.. gudluck!

Radin87 said...

owh.. dapat khemah besar..
bestnyer..
KHITTA brapa?

freefun0616 said...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,酒店,