CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Friday, June 19, 2009

sudah start study wooo....

assalamualaikum..kaifa haluka anta and anti skalian.....lame da aku x berbelogging ni...hehehe.... aku bru smpai umah kul 4 td....pnat owh...ingt nak blik pagi td, tp ade klas english plak td...huhu...start dari mggu lpas agi kelas aku da start...so skang ni bz la cket..cewah...heehe...mggu lpas aku x blik, sbb byk gle owh omwek nak kne wat....untuk sem ni, aku kne amek 4 sbjek, math 1, english, arab, and islamic information..math aku da start pening2 cket, sebab lcturer tu ajar, pergh laju gle ahh...pastu omwek mmg byk r...so mlm2, meje study kat blik aku tu, full...hehehe....rajin tol depa ni...hehehe...

budak bilik aku pon bru bertmbah sorg, ni disebabkan syuk nak pndah blik aku...hahaha...bdk2 blik aku yg len ok je...xde hal...bdk2 blik aku ok2 r sume..sume 1 kepale je...ahahah...si fendi ngan apit x abih ngan culture shock diorg..hahaha..zaki, juwe, safuan, adib, daus, arif, amir, knit n syuk sume ngam je...ahah...time study, sume smngt je study...heheh...bgus2....truskan wahai penghuni2 blik 402...hehehe...

ari tu, mmbe aku dtg mlawat kami kat uia ni.....acai bwk kete, mus, nabil, amal, botak, n bdk UM, acap, aiman, qiu dtg ari selase n rabu...so pas g pasar mlm tu, ktorg pn ajak la bdk2 ni smyg kat masjid uia....ehehehe...pas maghrib tu, ktorg pon g la lpak kat cafe umar al khattab 1..so aku, knit pe lagi, cop la bdk2 ni mnx blnje...hehehe....lame gak ktorg dok kat ctu, mkn2, smbang2..pas isya' baru la diorg blik....ahah...bez r jumpe diorg..yela lame da x jumpe bdk2 ni an...hehehe...

so, ari ahad ni da nak blik kampus blik....isnin ni, klas math aku xde, tp lecturer tu da bg siap2 da jadual untuk gnti klas tu...hehehe...em kepade sume, tolong lah doakan aku berjaye disane ye...time kasih sume...wassalam..!!!!!

13 comments:

ayin jemin a.k.a ain said...

ya..itu dia..da kembali ke alm blog
hehehe

its been ages kmu ndak blogging kan..hehe

ana bikhair..alhamdulillah..

btw; wish u best luck!

aimee said...

gudluck!
keep moving forward.hehe.

alyssa erzandra said...

hye amir...
gudlux in striving at UIA...
:D
free visit aa my blog eh...

greets from tajmahal...
LISA

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

gudluck amir...

;)

marlyn said...

weh..
aku rindu maktab r!!!
uwaaaaa!!!!!

amir acap said...

hehehe...tu la...lame da x berblogging owh ayin....hehehehe...thanx ayin....

amir acap said...

hehehe...ok2...thanx lisa....cewah mkin gmpak nmpak blog ko...hehehe...

amir acap said...

thanx tieha.....heeee

amir acap said...

marlyn ni pehal lak tibe2 rndu mktab ni....hahahah...

nurul aini said...

weh rindu nk tempek kpale aiman
pelacir kelas atasan
haha
afeeq gak
wpun antu orang dah tak ikut die dah haha
kemslm
btw good luck amir=]

.Cik Nana. said...

wow.best kan life at campus??
;)
so berape taun wat asasi ni?
hows ur result ept & apt?

suezensuzanna said...

wah dh start study..patutlah..jarang update blog.....

freefun0616 said...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,酒店,