CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Saturday, May 30, 2009

TAARUF WEEK....!!!!!!!!!!!

hai sume.....!!!!!!!!! aku bru saje pulang ke rumah semalam...hehehe...ai bru seminggu dok sane da blik da...hahaha..em so abis suda taaruf week untuk pelajar2 baru CFS IIUM (centre of foundation studies IIUM).. so maybe pasni masuk kelas da kot....pergh isau gak dgr briefing pasal kos engineering ni...aku akan amek 14 subjek..adoy..!!!!!

em time taaruf week ni, mcm2 briefing die bg...pasal uia, psl displin, psl kos yg kt amek, iium tour, n mlm culture night..ahah...em ade yg bez, ade gak yg bosan...ahah...tp mmg pnat la time taaruf ni...tp senior da gtaw siap2 da, time taaruf week ni je korg penat, pasni relax da, da bebas da..hehe...

em 23 ari bln ari tu aku g dftar, pergh tu dia jem gle r jalan....aku dpt angka gliran ke 713 untuk daftar..haha..so terpakse la tggu lame gle ah..em pas sttle sume nye, aku dpt mahallah abu bakar...ok gak la mahallah ni...blik pon not bad la...hehehe...em bilik aku ni ade 10 org, tp cube aku 2 org je...bdk yg katil atas aku ariff dari PJ je, pastu roommate aku yg len juan, n apit dari tennganu, daus n fendy dari tengganu, adib n amir dari klang..ok gak la budak2 ni...

kenit plak dom dpn aku...salu dtg bilik aku lepak ngan aku..sebab pagi ktorg akan mkn roti n jem je..jimat.....pastu lunch amek nasi n 1 lauk je, 3 inngit cmpur air...jimat...dinner lak, 2 inggt je, sbb air kosong je...jimat...hahaha...kne pndai jimat owh dok sini, kalo x lari bajet..hehe.. video

so esok aku akan berangkat pulang ke mahallah aku...ade 1 agi mslh aku ni, blik aku tgkat atas skali, tingkat 4...pergh tiap2 ari turun nek tgge tu, sebulan pasni tgk la prubahan ku yg ketare eyh...hahaha...k, smpai kapan kite ketemu lagi yaa....wassalam..!!!!!!!

13 comments:

Nad said...

hi amir!
miss u already!
;D
how was life there?
everything was ok..
nnt dah pegi sana balik,
jage diri eh..
;)

fzi said...

bang... 'happy study pas ni', next week da stat belajar... fokus k! Satu lagi, makan tu kena la seimbang...ambik le sayur sama... takper la anakku, bersusah2 sikit kat sana, InsyaAllah bersusah hari ini akan bersenang kemudian... - mama


ok anakku, selamat mengurus diri sendiri di kampus PJ ni. Naik turun tangga consider sebagai exercise harian la. InsyaAllah sihat badan. Cuma kena pandai atur aktiviti, kena cukup rehat, cukup mkn, dan rajin study. - papa

fadhli said...

salam..
weyh
ko duk abc ke??haha
aku duk ukc 2..hehe
apsl aku cm xpenah nmpk ko ea??
haha..kalo jumpe aku.tego2 la nanti..haha

.Cik Nana. said...

oh.dpt abc..
dkt dgn ac dulu *aisyah college*
tp takde da kot hostel tu.
ac tu hostel sy dulu :P
all the best k..welcome to tmn ilmu dan budi

m[i]era said...

wah! blk smula
walaupown..hehe

miz u bro..
ngee

take care!

ayin jemin a.k.a ain said...

wa..besntya minggu taaruf kmu..hehe

shakina bt ghariff said...

sumpah 402??
BAPAK LUCKY
benevolent tu ;p

nurul aini said...

weh,,bju batik ijau..
heheh
kenit skali eh
bgus2
berusaha la korang

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

amir!!!!!!!!!!!!!! wah! aritu pegi kl xdpt jupe la.. kamoo bz je kot.. huhuu..

oh.. neway.. alhmdulillah da lps taaruf week..

nt belajar reraajin.. jimat bagus... tpi jgn smpai kebulur k..?? huhuu..

eh.. betul pesan papa kamoo.. naik trun tangga tu u can consider as an exercise each time u go through them all.. heee.. ganbatte amir!!

oh! yg pasti.. rindu kamoo..

take cre yepp..???

;D

Rantong said...

Salam ziarah. Such a great blog.

View Profile: Rantong™

marlyn said...

hehehe..
mcm alim2 ja awekz sana..
hehe..

yin crynyd said...

sy da ubah url
lawat la blog sy k

http://yincrynyd.blogspot.com/

freefun0616 said...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,酒店,