CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Sunday, August 30, 2009

juadah berbuke..pergh..!!!!!!!!!

Assalamualaikum sume..!!!!!!! smntare mnantikan waktu berbuke yg akan menjelma dlm beberape mnit lagi ni, ingin saye berkongsi juadah berbuke saye time saye blik umah weekend ni...

pergh..!!!! tu dia... mmg x jd la plan aku nak kurang kan berat badan time ramadhan ni...mane x nye, stiap kali aku blik umah, mama masak yg sdap2..mane tahan nye...hehehe...

Sbnarnye, aku bru pas siap membakar, 'ikan terubok' n 'daging' (nak cicah ngan air asam) utk berbuke ptang ni..smntare kat dapur lak, mama ngah masak 'kurtuk hati', kakak ngan silah ngah wat kuih onde2 kot..hehehe...kat dlm freeze lak, ade cocktail..pergh.. pastu de air bali lak...sdap gle r...mntang2 la sok aku nak blik uia blik..hahaha...

smlm lak, mama wat nasi kerabu...mmg sdap gle r.. smlm pon aku membakar gak..wat ayam percik...pergh...sdap gle dowh..hahaha...mmg x bgn aku nak smyg maghrib..x larat...hahaha.. pastu mama wat akok ag..sdap2...mmg bez..hehehe..

tu je snanye aku nak cte..azan pon nak berkumandang ni..hehehe..k c u guys..daaa.. slamt berbuke pose..jgn lupe g terawih mlm ni...hehehe.. wassalam..!!!!

12 comments:

Clara Emily Cancer said...

banyaknye makanan dia..
sedap le nasi kersbu tuh..
nak skit..

siFIDO ;) said...

huh.nasib baik aku membaca
lepas berbuka :)

amir acap said...

hehehe...clara..kamu tu dok klate, ari2 leyh dpt nasi krabu taw...hehehe..

amir acap said...

hahaha...tu r..seb bek aku wat posting ni time nak berbuke da..hehe

chipsmore said...

rajinnye la membakar ;)

kodeng said...

weh aku nak skit....NAK JUGAKK..nnti ko bwak pg kelas LS ye..nti leh mkan ngan mdam

amir acap said...

hahaha..no hal kodeng.. tp isau tkut juara heavy weight abihkan..hahaha..

amir acap said...

hahaha..bese la tu chipsmore..heee...
skali skale je blik umah an..tu mkn spesel cket ni..hee..

SwEeTFoResT said...

wahhh..best nye daging bakarrrr...
sweet pon mam best2 time lik mlk ritu..cam xnk blik uma swe je..hehehe..

HielFiqri SyairulHisyam said...

amir....gamba 1st ko, aurat tu...pls tuka gamba weh...

Tfaaaaaa said...

sodapppp..nk sket ayam percik n nasik kerabu.ngehngeh

freefun0616 said...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,酒店,