CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Wednesday, September 2, 2009

the last class math for this sem..!!


assalamualaikum sume..!!! aku bru je abih klas math, n trus g libry jap, lpak2 bce paper..hee... em snanye nak cte, ari ni adelah klas math aku yg last..!!! ahah...xsangke lak..cpat je mase berlalu..huhu.. em cdeyh gak r time last td... sbnarnye math ni mmg bez.. aku suke sjak dari darjah 6 ag math ni.. walaupon kdg2 fail gak math ni, tp aku ttp suke blaja math..tp kadang2 time fail tu frust r gak.. math ni cm kne kreatif owh nak slsaikan sesuatu soklan tu..n ble dpt buat tu, perghh....!!rase puas gle r..hehehe... math mmg syok..


time aku amek addmath fom4 dlu, ustazah zainon yg ajar aku..lpas die ajar tu, aku mmg mnat gle kat addmath.. pastu ble pindah MRSM, cikgu rois n puan jamaliah lak ajr math n addmath..pon bez gak..ble msuk asasi uia ni, madam Mahiran Ghazali lak yg ajar..mmg bez..faham la die ajar..cume kdg2 r xpaham cket, sbb terlebih speed lak madam..hehehe..1st exam aku (mid sem) aku fail math..hehe..so pas raye ni, final sem exam, insya'Allah aku nak wat tol2..n skor dlm math aku..

n aku harap madam mahiran ghazali dpt ajar klas ktorg ag next sem...bleyh la dean ek..bia la madam ajar ktorg next sem..heee... thanx madam n sory for any mistake that we make during our class..thank you so much..n selamat ari raye..wassalam..!!!

4 comments:

suezensuzanna said...

hurm...i hate math...but its weird..i good in math(pelik kan...bukan nk membangga diri nih...huhuh)

sot said...

Math ni satu je formula...Just Do It !! (macam tagline Nike)

Mafhumnya buat latihan banyak2 la ye...baru le terer & score. Kalau nak jaga macho je, memang tak kemana.

Note:
1. Kertas kosong atau buku scrap, jgn le d buang. Guna untuk conteng2dan berkira2 math.
2. Kalau stuck, minta tlg member seblah yg memng power math tu...kasi faham jln ceritanya once and for all.
3. Kalau dah dpt jawaban yg tepat...fuuuh memang nikmat bin nikleh.

جميلة شقيقة said...

alah madam...
biar je die xpaham...keh3... ;p

freefun0616 said...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,酒店,