CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Saturday, October 3, 2009

2nd open house..!!

pergh pagi gle aku bgn tdo smlm..papa r kejut awal sgt.. kne kmas umah, mklum r, ari ni nak wat 2nd open house an..hehehe.. so, mama duk cbuk memasak kat dapur.. aku lak, tolong clearkan umah, yg ane2 bersepah tu, aku settle kan..ahah.. adik2 aku lak, tolong mama masak.. n papa plak, clearkan luar umah,..stelah bertungkus lumus wat prepairation, dlm kul 1 stngah cmtu bru beres sume..mama masak nasi dagang, lauk gulai ikan tongkol, gulai udang, nasi impit n kuah kacang, n cocktail...ahah..
dlm kul 2 cmtu, mmbe2 adik aku, silah, smpai.ramai gle..ade r kat 15 org..hahaha.. pastu mmbe mama n papa pn da dtg da... ramai gle r.. time tu, t'pkse lah kakak kne bsuh pggan n cawan dgn segere, ssbb tkut abih pggan utk tetamu..hehehe.. ey ble mmbe2 aku ni nak smpai ni..??

"mir 10 minit agi ktorg smpai".. ahah.. seb bek korg dtg..hahaha.. so aku g la amek diorg kat smpang nak ke rumah aku tu..tkut sesat lak nnti an..heehe.. pergh, smake drife proton ezora dtg umah aku..yela sbb nak angkut bdk2 ni an..hehehe.. yg dtg, smake, hakim cimot, loqman, hairi, fahmi, shahqir, n mmbe shahqir, shahrul...so diorg lepak2 kat umah aku dlu..borak2.. lame da x jumpe kan..hehehe.. pastu, lpak kat luar, men carrom..hehehe.. diorg lepak umah aku ni, sbb skali nak tggu muaz n azrin smpai..
sementare tu, mmbe adik aku lak smpai..ramai gak r..dlm 20 lebeyh gak r... aku ngan mmbe2 aku lepak luar r..bg laluan kat diorg nak mkn, tkut sesak plak dlm umah nnti an..hehehe... kbetulan pulak, time mmbe2 adik aku nak blik tu, smpai la plak muaz n azrin..terkejut aku, ble diorg bwk sume budak2 STAM..hahaha... ramai gle ah.. seb bek mknan ckup..heee.. diorg smpai nak dkat maghrib gak r..

then, solat maghrib berjemaah dlu, kat ruang tamu umah aku..seb bek muat,..hehehe.. ramai gak r.. pas selesai solat maghrib, duduk borak2 jap, then bru lah sume beransur pulang.. meriah gak r semlm..lame da x jumpe mmbe2 lame an..hee... so smoga kita ketemu lagi yaa...hehehe.. wassalam..!!!!

27 comments:

amir acap said...
This comment has been removed by the author.
:::wagonbiru::: said...

lau nak tawu,amer semalam amer langsng xwat keje pape..

die kon0n je tu wat keje manyak tp senanye....emh!

hoohohoh ;p

amir acap said...

bese r tu..laki an..elok layan tetamu...hee...

♥ana_bp86♥ said...

wahhh rmi2....

uat la ke3 open house...huhuhu

ayin jemin said...

wa..meriah btul la..

shakina bt ghariff said...

DAH LA TAK AJAK OPN HOUSE. DUA-DUA PULAK TU.

AND PASAL APA KAU PUNYA SEM HABIS AWAL SGT? TAK ACI!

amir acap said...

hahaha..boleyh2 ana.. next week still rae.. 3rd open house akan diadakan..hehehe...

amir acap said...

meriah owh ayin...xtpu...penat layan diorg2 ni..hahaha..

amir acap said...

hahaha..shak, bkan xnak ajak owh..hehehe...
aik npe, sem ko x abih ag ke..???

suezensuzanna said...

hehehhe..open haus..rmi tuh org

amir acap said...

hah tu la suezen..ramai gle owh.. xsangke lak ramai yg dtg..hahaha..

fitriah said...

nk duit raye. heh heh

amir acap said...

sape suh xdtg umah fitriah..kang melepas duit raye..heee...

dianna said...

wahh sgt meriah kot. ramai gile kwn2 dtg :)

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

duit raye!!!!!!!!!!

imHepPie said...

waa...rugi besar x pegi..

winkwink tuan umah mana de ajak lalala~~

lapo la plak..

amir acap said...

tu r..meraih gak r diaana..hehehe...

amir acap said...

ai2.. budak besar la yg kne bg duit kat yg mude ni eyh... ye tieha ye..hehehe..

kani said...

you have nice post. always visit me back dear.......

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

nak jugak!xkire!!!!!!!1

amir acap said...

hahaha...nak dtg r umah...wekk..hehehe..

Fiza said...

fuyoo,rmi tu dth skali..hoho
tp bgs2,mcm ni la br meriah ye x =)

amir acap said...

aah kan fiza..bru lah diname kan open house kan..hahaha..

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

tedekut la die nie.. amir tedekut!

titer tecik lagi tau...

;(

myra :) said...

wawhhh. bestnye. meriahh ;)

BingkisaNur said...

oh! mu k amir acap?
hehehe..
best ah g raya umah mu ea?
dak laki raya sakan smpai malam.
truk tol !

freefun0616 said...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,酒店,