CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Friday, December 19, 2008

Formula one..!!




petang tu macam bese r, aktiviti harian, turun main badminton kat halaman rumah..tapi ari tu sje je nak testing mesin rumput yg papa n mama beli lepas raya..aku x penah try ag smnjak balik umah ni..hehehe..kebetulan plak papa anta msg suh aku dan adik2 utk wat keje2 umah..n aku kne mesin rumput..pe lagi on laaa....hehehehe..em aku kuar kan mesin rumput yg body nye macam kerete ferrari F1 tu dari setor trus pegi kat taman umah aku ni..gempak woo..pe lagi, aku pun start la kete F1 2..pergh layan je mesin rumput tu...hehehe...Sape2 yg nak try bleh la datang ke rumah saye ek..hehehe...memang gmpak..pasni nmpak rumput pnjang cket je, abih r rumput tu..tggu la aku potong nnti..hehehe...