CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Wednesday, December 17, 2008

Have a sweet time with friends..!!

3 disember 2008, time ni budak2 yg amek subjek akaun SPM, bru je balik..ktorg da plan nak jupe kat klcc 4 ari bulan, tibe2 lak tukar plan, kate nak wat ari ni..adoi kacau tol la..so setting balik la..pas agak2 da ramai, bru kuar..budak putrajaya sume turun, aiman, yan, badak..pastu kenit ngan aku trun, yg ni dtg dari jauh cket r..yg lain tu, khama, yop, jb, acap, borjonk, nabil, apiz, loser, rempit, blur,nazreen..snanye kuar tu coz nak jumpe loser for the last time..waa cdey maa...em pastu kbtulan byk plak hal yg jd, kne kuar wayang la time tngah tgk cte tu..abg tu mmg kerek..so kuar r, pas tnjuk tket tu bru smbung tgk balik..tgk wayang kat pavillion time tu..em pastu dlm kol 5 lbey cmtu, aku pon nak kne blik da, so loser, borjonk, yop n nazreen follow aku g klcc, yg lain g time square nak karoke..hehehe..pastu yg g klcc ni makan jap kat food court tu..em pastu aku nak blida, time tu pling sdeh sbab last aku jumpe loser..pas slm2 sume aku pon nek LRT..
17 disember 2008, skali ag ktorg kuar, tp ni bkan sbb nak smbut loser, loser pon da grak amsterdam da..ktorg jumpe ni sblum masing2 nak gerak g PLKN..hehehe..em aku kene kat KEM air tawar lumut, perak..em semalam aku bertolak kol 10 lbey dari umah pastu nek KTM kat rawang..tbe2 lak kenit kol aku kate nak g n suh aku tggu kat sg. buloh, aku pobn trun la stesen sg.buloh, pastu knit msg lak moto jem..adoi, aku pon nek la blik tren n g kl cntral pastu trus g klcc...smpai2 klcc, man, mus n borjonk ngah tggu kat laman klcc tu..pastu tggu bdk2 lain dtg lak..tgh jln2 tu nabil, hisyam, ridhuan smpai..pastu khama ngan aok smpai..ngah bncang2 nak watpe, amal lak dtg, pastu baru acap, kenit, botak, yop smpai..so ktorg bli r tket wayang cte transporter..layan gak r cte tu, cume awek x cun sgt..hehehe..em mcm bese lah, rempit pling last smpai, da dkat nak tgh da cte tu bru msuk wayang..hhahaah..da abih tgk wayang ktorg pegi la kat luar klcc plak, lepak2 tepi tasik 2..n macam bese la, aku yg blik dlu..hehehe..