CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Tuesday, September 15, 2009

biskut raye..!!!!!

salam sume.. em ari ni cm bese r, aku akan tolong bunda ku wat bskut raye n kek yg bnyak lagi x siap yg org order ni...mak aku makin risau tkut x smpat deliver nnti..insya'Allah sempat nye... so ari ni aku akan wat 10 biji kek untuk papa antar sok..pergh...lenguh r tgn aku ari ni..hehehe... so las deliver, mama kate ari jumaat r, sbb ari sbtu ni nak g shopping bju raye...hehehe..

k, tu je nak cte snanye..hahaha.. selamat mneruskan berpuase yg tggl bberape ari je ni lagi ye.. k, wassalam..!!

16 comments:

.Cik Nana. said...

wa..bisnes kuih rupenye...

amir acap said...

hehehe..aah... kalo nak order next year leyh r cik nana..hehehe..

.Cik Nana. said...

ye..ape yg best?

amir acap said...

sume best... bskut nestum, bskut oat, bskut chip sporties..
hehehe..
pastu ngan kek coklat...

niesz said...

wah..
hebat nye pndai wat kuey raye..
kite pon xreti wat..
huhu..
ley r order lpas ni..
make sure bg diskaun 50% ek..

fida said...

walahh.
kek choc tuu.
tak menahan weh tengok.
gluppp

amir acap said...

hahaha..ok2..bereh niesz... 50% tu kompem r..hehehe...

amir acap said...

hehe...bez fida keke coklat tu..tgk r sape wat kan..hehehe..

Nadd said...

amir!!
nak kuehhh~
anta kat umah nad eh..
teehee~!
sodap je nampak.. ;D

amir acap said...

mmg sdap nad..hehehe.. ok2... raye 1st nnti ade r posmen antar kad umah nad nnti eyh..hehehe..

fitriah said...

waaaa byknye biskut raye!

nak cikit..

amir acap said...

hehehe..boleyh2... jmput r raye umah ye fitriah..hehehe..

SwEeTFoResT said...

wahhhhh..cam sedap je kek cokelet tue..nak skittt...hehehe ^__^

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

oke! sile kongsi dengan tieha kek choc tu ea! ini adalah arahan! lalalaaa....



;))

amir acap said...

hahahaha...ok2 no problem tieha..kursus slame 5 jam akan diadakan nnti ye..hehehe..

freefun0616 said...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,酒店,