CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Wednesday, September 16, 2009

Salam Aidilfitri untuk semua..!!!

Saya Amir Asyraf b. Hishamuddin, pelajar SEM 1, CFS IIUM ingin mngucapkan sepatah due kate sempena Hari raye yg bakal disambut oleyh sume umat islam di muka bumi ini, sbagai tande kmnangan kite mngerjekan ibadah pose selame sebulan..

di kesempatan ini, saye ingin memohon jutaan maaf kepade semua diatas, entry2 dan kate2 yg mgkin mnyinggung perasaan sesiapa.. dan jika terkasar dan tersalah bahase..mnx maaf la sume ye..kt kan fren..hee..

pertame skali saye ingin mngucapkan selamat ari raye aidilfitri kpade keluarge yg tercinte di bukit beruntung..tolong doakan abg leyh wat exam ari raye ke-5 nnti ye..hee.. insya'Allah la pas exam nnti abg blik umah ye, sbb cuti 3 mggu..hehehe..
kedue, saye ingin mngucapkan selamat ari raye kepade semua sahabat saye dari tadika, smpai lah uia skang..hee... nak snaraikan name mmg, pergh...memakan mase gak lah rase nye..so paham2 la eyh..sape2 ase knal aku tu, yela tu..hehehe.. terutamenye la, LAH-crew, roomate2 aku ABC402, mmbe2 class english, math n arab aku, hee.. n mmbe uia yg aku knal sume..jmput r dtg raye umah eyh..hee..selamat ari raye..

ketige, kepade noor sharin.. selamat ari raye rin..maaf zahir dan batin kalo de tersalah kate ke,terkasar bahase ke kan..hee.. nnti jmput la raye umah taw.. alaa bkn jauh mane pon gombak ngan bukit bruntung ni..hehehe...
keempat, selamat ari raye kepade sume rakan2 blogger ku n kepade sume follower ku..especially to tieha, nad, sieyla, cik nana, n sume lah..hee.. mntak maaf ye kalo de kate2 dlm entry saye yg mnyinggung prasaan encik2 dan puan2 skalian..hehehe...
SO, SELAMAT HARI RAYE la sume ek..!! jgn lupe solat raye lak pagi raye nnti..kalo bleyh tu, bju raye gosok la mlm raye tu, nnti xde r klam kabut pagi raye nnti..hee.. n kalo de kesempatan tu, jgn lupe pose 6 ye..byk pahale tuh..ok WASSALAM...!!!

8 comments:

SwEeTFoResT said...

hehe..pic sweet ade kat stu..wahh..hehehe..

samat ari raye yerrrr.... ^__^

m[i]era said...

manyak nyer pics

selamat hari raya amir

amir acap said...

selamat ari raye sweet forest n miera..!!

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

wah! camat ari raye.. sdeh lak tetbe..haish! huhuuu...
maaf zahir dan batin..eh.slh! maaf zahir shje...lalalaa...



jge dri.. n jgn lupe stdy utk final tu oke..??

amir acap said...

hehe... jgn cdeyh2 ari raye tieha..x bek untk kchatan..hehehe...

ok2..doakan exam amir nnti..

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

ya ALLAH.. berkatilah pelajaran amir dan kuatkanlah ingatan pembelajaran beliau untuk exam nt di bulan yg mulia ini.. berilah beliau dapat menjwb semua soalan exam dengan baik.. amin~~~~~

;))

amir acap said...

thanx tieha..!!! amin.....

freefun0616 said...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,酒店,