CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Sunday, May 3, 2009

Aku sudah buat pilihan...

Alhamdulillah, aku telah dapat tawaran asasi kejuruteraan di universiti Islam Antarabangsa Malaysia (UIAM)..time check result UPU ari tu, ble dpt uia, mule2 tu rase berat r gak, smapi xnak bgtaw parent aku yg aku dpt UIA ni, sbab da plan nak g kolej mara kulim ni..da semangat da nak g situ mule...tapi lpas aku pk blik, wat istikharah, tanye pendapat mmbe2, mybe Allah da geraka kan ati aku untuk g UIA kot..mungkin Allah da bg yg terbaik untuk aku kot..btol lah, kite ni hanye mampu merancang, tp Allah yg mnentukan semuanya..kan..hee..

so, tadi, kbetulan aku g kl ngan ayah aku, kami sggah jap la kampus uia at gombak tu..saje je nak tgk2..hehe..em pastu, ktorg sggah solat jap kat masjid die...kbetulan time tu da zohor...then aku g plak kat school of engineering die, tp name die kuliyah of engineering, bsar la gak..n byk lagi lah kuliyah2 yg ade..pastu, tgk gak hostel die..haostel tu die pggil mahallah..mcm name lah mahallah tu..em then dlm kul 2 lebeyh cmtu, ktorg pon blik la..hee..

em tapi aku x study kat kampus ni lagi..sebab asasi kat kampus lame UIA kat PJ..so esok bru dpt surat tawaran, n bru lah taw bile kene dftar..so selamat tggl la kolej mara kulim n kolej matrikulasi penang..bkan rezeki aku disana..em n kwn2 aku yg akan g kolej mara kulim nnti best of luck 4 u guys..em jgn isau, kite leyh jumpenye...hee..k wassalam..!!!!


24 comments:

cathenclox said...

ok ar tu..tp kulim best! huhu

pape pon,kalo kat uia, da tentu da hala tuju tu.. matrik ni, still blurr ag..a good pointer baru leh demand..haha

de mmbe tp asasi dentist..tp kampus kat kuantan..

ok la..congrates again!

boboiz said...

tahniah ye bro dapat uia....

haN@ said...

amir bagos la dah wat keputsan..
hana still kebingungan nak pleh yg mane
ahaks
congrats
study rajen2

nadd said...

nad pun pgy UM..
terpaksa say byebye to KMJ kat tangkak tuu.. :)

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

gud choice amir.. see.. u will know which is the best.. then set up ur mind and try ur best... SUCCESS!!!

;D

shakina bt ghariff said...

alahai, jeles dowh aku
HAHA, campus dkt pj, sangatlah dkt dgn rumah aku. haha

ohh but aku p penang, uitm sana. BODOH. aku aim uia. bodoh

sorry mencarut

I n n z said...

welcome to uia bro !
:)

maisyara pot! pot! said...

na ikowt amir!!!!!!!!!!

Baiz said...

hi..just wanna say..sama la kte.. :D
sy pon asasi kejuruteraan kt uia jgak.. :D

OREOO said...

woahh..
btw..congratz beb

amir acap said...

owh...hai hana...em xpe2..ade mase agi ni..wat keputusan bek2 ek...pk mase dpan kamu..yg mane terbaik..tp yg pling pnting, dmana kamu brade, semoge berjaye..hehehe

amir acap said...

hehehe..thanx tieha..kau byk bg pndapat kat amir...hehe..mekacih ek..

amir acap said...

em thanx innz...nnti jmput amir kat sane ek..kamu tu kan senior ku..hehehe

amir acap said...

owh yeke...alamak shak..xpe2...jgn cdeyh2 seyh...da rezeki ko kat sane..nak wat cmne an..huhu..em so ko g matrik ke, uitm tu..??

amir acap said...

oo yeke..em mybe rezeki amir kat ctu kot chantenlox..hehehe...
em bye2 kulim..bkan jodoh la kite ek..hehehe

amir acap said...

mai nak ikot ke....alololo...em ok2...nnti ikut anta amir eyh...pastu kamu blaja rajin2, then smbung kat uia ek..nnti dpt jumpe amir...hee

mumu said...

congratulation amir :) huhu

eyena amir said...

its up to u...bagus la buat istikharah..sbb kolej mara kulim ngan matrik penang pon bagus jugak...

amalina said...

waa~~bgus2 dah wat research!!jeles amal.. :)
anyway,gud luck k..

amir acap said...

em thanx mumu...hehehe

amir acap said...

em tu la...mule2 tu ssh gak nak wat kputusan owh..rase cm nak g kulim je..tp mybe Allah da gerak kan ati g uia kot kan eyena..hehehe

amir acap said...

em tu la amal...aku da kaji da..hehehe..ko cmne..nak g ane..???

Fiza said...

same here..dulu seminggu before daftar, smpt singgah usha UIA gombak..
you're going to hv fun studying here.=)
good luck =)

freefun0616 said...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,酒店,