CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Thursday, May 21, 2009

SETTLE SUME....!!!!!!!!!

Hari ni aku g sttle sume bnde yg x settle agi...!!!!!!! mane x nye, luse da nak g...skang bru kelam kabut nak wat sume bnde....so kesimpulannye jgn la wat keje last minit k..hahaha.... em mule2 td aku n mama g sekolah kebgsaan bukit bruntung, sekolah lame aku..tujuannye adelah sbb nak wat pngesahan sijil...tp malang nye, kerani kat ctu ckp, "mntak maaf la, guru besar bru je kuar"...heee... em so kitorg pon g la plak sekolah menengah bukit sntose, walaupun aku x penah sekolah ctu...em seb bek pengetue die ade..

k pas abih wat pengesahan sijil tu, ktorg g la kdai photozoom, nak amek gmbar lak...sementare die ngah cuci gmbar tu, mama ajak g kdai nak bli baldi, gayong, berus bsuh kain tapeware nak wat maggi..hehehe...em da bli sume tu, bru la g amek gmbar2 aku tu....tu dia....apasal gemuk semacam je aku ni...hahaha...tmbam gle pipi..hahaha....em aduh...2 bln dok umah, mkin nek bdn..hehehe...

so settle la sume yg nak bwk ari sbtu ni...sementare tu pap ngah sibuk dok sttle kan borang perjanjan n borang kedudukan penjamin..da la 1 copy 10 inggit setem die, so die nak 3 copy..ini bermakne 30 inggit la...pergh cekiki darah tol...em so aku akan belajar btol2 untuk bls blik jasa mama n papa..thanx ma, thanx pa... =)

11 comments:

SRISUFI said...

Usah kelam walau kabut ye...


semoga kamu baik2 aja.

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

ish! nasib baik da setel semua..
alhamdulillah.. huhuu..

kamoo.. bgus la..bls jasa parent kamoo ye...

jgn main-main..

;D

stdy molek ea..??

.Nana. said...

masuk UIA kan?
haaa
all the best!~
best blaja situ :P

milimilo said...

bagus da setelkan sume..utk ept n apt tu, xstudy pun xpe..jwb je..kalo ept kena tulis essay argumentative..slalunye kalo isi tu kuat utk kite agree psl bnde tu, sile la pilih agree..n kne ckp jugak dr side yg kite xagree tu knape..

kalo apt lak, ade basic jwb le..xde basic, tulis name je, then kua.. kalo apt xpas,kne blaja..tp arab utk dak engine cincai je..

pepon,selamat jd student cfs ok..all the best ;)

amir acap said...

thanx srisufi..!!!!!!!!tp kelam kabut cket la semalm.....ehehehe

amir acap said...

baik la cik tieha oi...hehehe.....
mmg x maw men2 da..... maw skor 1st sem..heee

amir acap said...

em insya'Allah nana........ em tu la x saba pon ade, isau pon ade ni..heeee

amir acap said...

waaaaaaaaaaaa....thanx milimilo.....siap bg tips2 agi...ok2..... bleyh punye ni...tp isau owh..huhu...

Nadd said...

aha..
nnt kat sna jgn lupe plak jogging,
jgn salu mkn maggi,
tak elok, ;D

ayin jemin a.k.a ain said...

bek2 ye d sana.blajar leklok.hehehe

freefun0616 said...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,酒店,