CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Sunday, May 10, 2009

MIHAS, jalan TAR, PARKSON n xde air....

berdasarkan tajuk diatas, aku ingin menceritakan la cket kisah yg berlaku diz week..heee..em ari sabtu ari tu, aku n family aku g MIHAS kat pusat pameran MATRADE..taw kan, kat jln duta tu..em ktorg bertolak dari umah kul 3 cmtu r...smpai2 sane, tu dia, ramai gle org..nak cari parking ni la 1 hal...em at last, papa pon parking kat tmpat yg kne byr..da la 5 inggit lak tu...nak wat cmne, da penuh kan..ramai gle r org..

ktorg pe agi, setiap kali sggah ke booth2 kat mihas tu, makan je la sample stiap produk diorg..pergh sdap owh kalo cmni..walau pon cket, tp kalo da dlm 2 ade 300 booth, x ke kenyang ktorg..hehehe..em yg mnarik mnat aku kat ctu, adalah kek lapis sarawak..pergh..lazat, then air rozelle, nuget2 die pon lazat2 gak...em pastu coklat armani...sdap owh coklat tu, raselen mcm cket..hehehe..n 1 agi, aiskrim durian...sdap gle r..aku byk kali amek aw, pas adik aku kate, da la tu bang..hehehe..em pastu kitorg mkn burger hadhari..3 inngit 1 burger..sdpa gak r burger die..

ktorg bla dari bla dari mihas tu kul 7 cm tu r..then g solat maghrib kat masjid wilayah dulu, dkat je kan ngan matrade tu kan..em then trus g jalan TAR...tujuannye adalah nak beli brg2 aku yg x lengkap agi nak g uia 23 ni...em jln2, kat pasar malam tu, ktorg pon mkn cendol dlu aw mule2..pastu ktorg g mkn nasi kukus lak..pergh layan..!!!!hehehe...em pastu ktorg g sogo lak, sbb ade sale..so aku pon bli la bju kemeje 2 helai kat sane..mama blnje sehelai..thanx ma..hee..kol 11 lbeyh cmtu r bru blik umah...pastu mlm semalam, aku g beli kasut kat parkson..mama blnje...thanx ma...aduh..sume baru ni..mmg xde alasan la untuk aku x berjaye...insya'Allah....kne blaja rajin2 ni..maw balas balik pngorbanan papa n mama... =)

pastu esoknye...air kat umah lak wat hal...air xde....pergh kelam kabut sume..nsib baik air kat tangki umah tu ade lagi, so leyh la gune blik air kat tgh tu...tp xde air ni, berlanjutan smpai la ari ni...so air kat tangki pon da kosong wooo..hehehe...em tp an, ade pngalamn yg 1st time r dlm idup ku..lori tngki air SYABAS dtg kawasan perumahan aku...1st time owh aku angkut air dari lori ni..hehehe...pengalamn ni..bkan snang woo..ehehehe...tp masalahnye, nak angkat tu payah nye..berat gle r..hehehe...so skang da ade air blik da..cume wane coklat agi r..esok ok la tu..hehehe...k, wassallam...

17 comments:

suezensuzanna said...

dulu waktu zaman kecik2 pernh jugak berlaku air takde nih..tp skang dh takde dh:)

Nadia Samz said...

wow!
air warna coklat ek?
bleh ar wat minom.
keh3~

amir acap said...

hehehe...em tu la...ni tibe2 lak xde air smlm..plik2 je..hehehe..ssh an kalo xde air suezen..huhu

amir acap said...

eeyak.....bleyh...nmpak same wane cm kopi oo je..hehehe...
kan nadia samz..hehehe

Nadd said...

amir dah stat shopping yek,
mst tak sabar nak g uia kan ;p

amir tak mandi,, busok! ;p

amir acap said...

em aah..bli pape yg patot owh dlu....
nnti xde la klam kabut nnti..heee...

ey mane de x mandi...ish nadd ni..hehehe,...

Nadd said...

abes, kate tade air.. ;p

takpem beli sket2 dulu..
nnt g shopping sdrik ngn awek plak ;p

amir acap said...

hahahaha......
maw shopping ngan kamu la...hehehe...em nad ble blik kampus blik..???

m[i]era said...

air warna coklat??

bersih x??

ke letak perwarna..

ngee

amir acap said...

aiii miera...perli nmpak..hahahaha....
aduh..em tu la..isau gak, xtaw la brsih ke x..pas bia air tu lame2, abih la air coklat tu..skang da ok da miera...heheheh...

azwani said...

wah!

anda sangat bersemangat

maisyara pot! pot! said...

na aiskrim kt tgn amir 2 bule???
mam aiskrim ta ajak uhh.... :P

sian dye air tade...
msti sharian amir muchuk!
xP

Nadd said...

aha,
nad mmg kaki shopping la..
mmg undeniable..
tapi bayau sendrik la ;p

nad cuti 2 bulan,
bulan 7 baru balik Shah Alam..
bestnye cuti,
amir dah nak masuk campus dah ;p
lalala~

amir acap said...

tu la nadd...bez la kamu cuti ek...hehehe....
yeke...waaa kaki shopping rupenye....
hehehe....

amir acap said...

semestinye bersemangat azwani..hehehe....eyh kamu pon masuk uia gak eyh...waaa geng la kite..hehehe

miss jiejie said...

waa..
tak sabar2 nampak ...
huhuh..

chaiyok2

freefun0616 said...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,酒店,