CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Monday, March 16, 2009

2nd day at karnival pendidikan MARA


huhuhuh...pnat dowh...ari ni aku kne g skali ag pwtc...bkan saje2..ni sbb aku nak g amek surat tawaran untuk foundation of engineering kat kulim..aku da antar borg da smlm, but kota untuk smlm punye da abih, so aku pun terpakse la pegi lagi ari ni.. ari ni aku gerak ngan ayah aku..on the way mmbe2 asik dok kol aku je, tanye da smpai mane..panas je..bateri nset da la kong..ahahaha..em pas smpai k.l, aku g makan dlu kat restoren nasi kandar ibrahimshah kat jalan TAR..then bru lah aku ngan ayah aku gerak g pwtc..pastu jumpe lah budak2 ni, yan, aiman, nabil, botak, lahab, hayda n farid..smbil2 tu aku tggu mmbe plkn aku shakir..bapak lmbat die smpai..die kate die tersalah tren..pape ntah..hahaha.. ayah aku tros g jumpe org yg kat unikl booth tu, nak tanye psl unikl ni..
aku lpak ngan mmbe2 aku r, smbil tgk diorg isi form..tu la, sape soh x g smlm..hehehe..pastu diorg nak g klcc..so diorg pon grak r dlu..aku kne tggu smpai ayah aku abeh tanye tu dlu...pas ayah aku g keje, aku pon tggu lah mamat shakir tu plak..pas die smpai tu, tggu die isi borg lak..pas abih tu, ktorg jln2 jap kutip beg dari booth2 uni tu..hehehe..dlm kol 5 cmtu bru la ktorg grak kuar dari pwtc 2..ahah..then aku nak g klcc n shakir lak nak g sunway..

smpai je kat klcc, budak2 ni ngah tggu aku kat taman klcc tu..hahaha..tapi aiman je yg da balik, de hal la konon..hehehe..pas lpak2 kat ctu jap, ktorg pon g la mkn kat kfc bawah tu..
hehehe..lahab cm bese la, mkn2 x knyang2..hehehe..pas borak2 kat ctu, jln2 jap, pastu diorg pon nak balik da..aku plak kne g ofis ayah aku, sbb die x abeh keje ag..

aku pon grak r g jelatek..smpai2 jelatek, ayah aku ajak mkn dlu ngan mmbe die ag 2 org..ingt pastu balik la, rupe2 nye ayah aku nak kne smbung keje ag, nak siap an tender..pergh tdo ofis ayah aku la mlm ni jwbnye..hahaha..
so tdo lah aku atas kerusi tu..nsib bek sejuk..hehehe..pas subuh ayah aku grak aku n soh tdo kat surau..hahaha..lyn jela, bdn pon da skit2 da..em sdar2 jam da pkul 10 lbeyh da...pergh x sdar lgsung aku...pastu ayah aku soh aku blik sndiri, sbb keje die x abeh ag..so aku pon amek putra g kl cntral n smpai sane amek ktm lak g rawang..smpai kat area2 umah aku, mama amek lak...adoi pnat gle......ghahahahahaha...