CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Tuesday, March 31, 2009

sweet and sour in march 09..!!


Sedang ku duduk berehat di dalam bilik, sambil dok melayan lagu2 rock kapak, tibe2 aku ter recall balik aktiviti aku sepanjang bulan 3 ni..hahaha..ceh poyo je..cmni cte die, ngah dgr2 lagu tu, tibe lak termain lagu read my mind, the killers nyanyi..start la memori aku dari 1 mac smpai la penghujung mac 09 ni..hehehe...

1 mac - selamat ari jadi buat kwn baik ku mustaqim dan khamarul nizam..hehehe..yg wat aku ingt ni sebab lagu td la, aku salu nyanyi ngan mus, so teringt la bezday die 1 mac same lak ngan khama..hehehe..time aku wish bezday dior aku kat kem plkn agi time tu, khama pon kat plkn gak, tp mus da g utp da..smoge epi sntiase..heheheh..
11 mac - ari ni mmg cdeyh gle r..pada ari ni, tamat sudah latihan khidmat negare ktorg..pergh mmg sdeh r nak berpisah ngan kwn2 aku..nangis2 r time tu..yela lbeyh kurang 2 bulan lbeyh bersame, lpas ni xtaw agi ble ag leyh jumpe an..em byk la yg dpt dari plkn tuh..semuenye bermanfaat..heee..!! ni teringt sebab time ni tibe2 termain lagu bulan 8 di sandakan..hehehe..

12 mac - pergh cuak dowh...!!!result spm kuar dowh ri ni..ahah..aku rase korg pon taw perasaan aku time ni...hanye berdoa je la..em ari ni aku g maktad aku ngan family aku sume ikot, adik2 aku pon ponteng abih skola..em so result aku memuaskan gak la.. BM, PI, SEJ, MATH dpt A1.. +math dpt A2.. FIZIK, BIO, CHEMISTRY dpt B4.. pastu BI n AKAUN dpt C5.. Alhamdulillah..!!

14 & 15 mac - pas amek result ni mule lah gundah gulana memikirkan nak apply
pe lagi aku pon roger2 ngan mmbe2 aku, mohmen, paklong, badak, yan
, anje, nabil, mus, n budak2 ni r..so g2 sane, ktorg pon tertarik ngan unikl ni..pergh, x sangke tol la, ktorg dpt trus tawaran buat foundation kat kulim 10 may ni..hahaha..unbelievable, but we must believe..!!!hahahaha....

22 mac - hahahaha...ari ni aku telah memula kan kerje aku...so bz cket la semnjak 2 menjak ni kan..hehehe..aku keje ngan mak aku wat frozen food..keje aku mudah saje dong, iaitu menguli tepung sebnyak 2 kg setiap kali uli..pergh ckp ko, bunyi je snang, tp tu dia, sakit abih pggang..hehehe...

25 mac - pas bncang2 ngan 2 org mamat ni, paklong n shakir, ktorg pon kuar la g klcc nak bncang pasal interview kat miat 17 april ni..pergh cuak gak r..seb bek aku ngan paklong da ade pngalaman da interview2 ni..sbb last year kat maktab ktorg de wat mock interview..so berpngalaman gak r..hehehe..!!wish us luck k..hehehe..

27 mac - happy bezday borjonk, hepi bezday borjonk, hepi bezday to borjonk, hepi bezday bojonk..!!!!hahaha..malm bezday die ni, aku msg la die nak wish bezday kat die..tibe2 die kol aku, kol 1 lbeyh gak kot..byk gle kdit mamat ni..pastu baru la aku teringt, la dpt call free rupenye..hahaha..lmbat pikap tol la aku ni..hehehe..anyway, epi bezday my fren..!!hehehe..

28 mac - ari ni aku telah ke kompleks kraf ngan family aku..nak taw cte di, bce la posting aku yg kat bwh ni..hahahaha....

so ni la sweet n sour dlm bulan mac ni..hehehe..tgh2 sdap recall balik aktiviti blan 3 ni, tibe2 mak aku pggil makan lak dah..hahaha..so time tu lagu yg sdang berkumandang adalah lagu pesanan buat kekasih, spring nyanyi..hehehe..!!! wassalam.......

11 comments:

Ajwin Ajeera said...

takde sweet n sour pun..
sumenye payau je ghase.
wakakakka

marlyn said...

weh..
unikl dpt wt foundation tros ek??
toi ka??

Aweyn said...

congrats 4 ur result spm! :)

senorita nadya said...

result kte agak sme.hahaha.

unlucky btol kat akaun.

dak mrsm gak ek??

cathenclox said...

plkn sonot,tp yg xbeznye,muka hangus..berbelang abes..hak3

farhana said...

what a long story from taqi
huhu x)

amir acap said...

to ajwin ajeera..payau ek rase die..hahahaha..

amir acap said...

to marlyn
aah dpt tros..10 may ni masok..

amir acap said...

to aweyn, thanx ye..hee..

sot said...

The past is history, and good to ponder & learn from history. Plan for the future, a long long way to go. Enjoy the present because it is a gift. Friendship is forever. Love & be nice to your friends. Good job my son !!

freefun0616 said...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,酒店,