CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Thursday, March 26, 2009

have a sweet time..!!!!!!!


HEELLLLOOOO....!!!!!!!!!!! pagi2 agi paklong da kol aku..tanye nak gerak klcc kol bpe..relax dlu paklong kol 11 lbeyh bru gerak..hehehe..em pastu shakir lak kol...die gerak kol 12 lbeyh sbab nak antar adik die g skola dlu..huhu..aku cm bese, sblom gerak, kerje tetap kerje..aku telah mnguli 2 adunan donat untuk mak aku sbelum beransur pergi..hehehe..then mak aku antar aku g bus stop kat bukit sentose tuh..smpai je kat rawang, aku trus cari bas untuk ke kota raya..saving cket, malas r nak nek komuter..hee..smpai2 k.l dlm kol 12 lbeyh cmtu, so aku pon tggu la budak2 ni..lame gile..aku paling x suke tggu org..TENSION..!!!hahahaha...

smpai klcc around kol 2 cmtu r...perut pon da berbunyi lagu ALLEYCAT, kami pon g la makn dulu kat avenue K kat bawah tu..paklong cm bese la da start da bukak lawak die..pe lagi, shakir pon bukak plak lwk die..abih r..hahahaha...pastu perut pon da berisi, kamu pon mneruskan niat kami yg suci untuk membincangkan pasal mase depan kami..hehehe..so ktorg gerak la g kinokuniya, tmpat paling stratergik nak meeting..hahaha..em so shakir bukak la pemplet psl uniKL..bncang2 punye bncang ktorg kat situ..ktorg bncang psl interview untuk diploma kat MIAT 17 april ni..hehehe..

borak punye borak, tgk2 jam da kul 4 lbeyh da..ktorg pon g la tgk2 buku kat ctu jap, cari pasal aviation ni..skali da jumpe, tgk2 sume buku dah seal..aduh tension je..ade 1 bku tu, ktorg tgk r price die..tu dia, 716 ringgit..pergh maut, sape la nak bli tuh..huhu..em last2 ktorg pon kuar dari kinokuniya tuh..pastu ternmpak dinosour kat petrosains..hehehe..pe lagi pergi posing jap la kat ctu..hehehe..dkat 15 min gak r dok tgkap gmbar kat ctu..

"mir jom lepak kat taman kat tasik tu jom" shakir ajak ktorg lepak kat luar klcc tu..so ktorg pon g la bli aiskrim mcD,then lepak2 la kat ctu jap..pastu borak2 cte pasal zaman2 skola dlu lah..
hahaha..rndu la plak kat skola an..huhu..

jam mnunjukkan kol 5.50..time tu balik now..hehehe..so ktorg pon gerak la ke stesen putra..aku ngan paklong nak ke masjid jamek, shakir lak nak ke kl cntral..so grak skali r sume..so jumpe lagi la kt 17 april ni eyh kwn2..hehehe..

jd, kpade muslimin dan muslimat, tolong lah doakan ktorg berjaye dlm interview kat MIAT 17 APril ni ek..hehehe..c u..Bubye..