CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Tuesday, March 24, 2009

first time among the first time..!!!


HAHAHAHA...!!!! em kalo korg nak taw, ni la first time aku x tdow pas subuh smnjak aku blik dari plkn ni...aku pon xtaw la cmne aku bleh x tdow lak pas subuh ni...biasenye abih je bg salam, terus tarik selimut balik..hehehe..sbnarnye pagi td kelam kabut cket sbb sume terlewat bgn, so ayah aku kene nek bas kol 7..adik aku lak nak kne g skola..pastu ayah aku kate, "bang, xyah la tdo pas subuh, rugi mase.." hehehe.. so aku pon teringat la kat novel ayat- ayat cinta yg aku bace ari tu, fahri die anti tido pas subuh, sebab time tu la byk barakah..huhu..

so plan sbnarnye nak jogging pagi ni..tp bdn sakit2 r..tu yg cancel plan nak jogging tuh..hehehe..ngah2 borink xtaw nak buat ape, tibe2 terpandang lak PC..hehehe..pe lagi online la nmpaknye pagi ni...hehehe..mule2 cek skuter kopa dulu, shak komen kat shoutbox aku, suh wat pizza frozen..hahaha..pastu ade tmbhan sowg ag i follower, iaitu cekadak..hhahaah..then mak aku bru smpai umah dari anta ayah aku n adik aku..pastu mak aku bli nasi berlauk lak, pergh mmg ngam r ngan aku yg ngah lapar ni..hehehe..

pas mkn, aku pon bersiap la nak g keje..keje frozen food..hehehe..bahan sume mak aku da prepaire, tggal nak uli je la..hehehe..then pas siap sume tu, aku buat kek coklat lak sbb mama dpt tmpahan dari kwn die..hehehe..now i still working..bubye..hehehe...

13 comments:

C0k...(^^,) said...

e'ee..sdpnyer kek!!!

salwa,,an ordinary person said...

weh,,sdapnya kek tu..
aku nk wat tmpahan gak la..
kira skali dgn kos penghantaran ke penang bpe??hahaa

amir acap said...

huhu mmg sdap pon..hehehe..
em sume akali ngan deliyery to penang 50 inggit..hehehehe..

salwa,,an ordinary person said...

amboi..awat yg mhal sgt amir..
abih duit elaun plkn aku..hahhaa

Hananeechan said...

aiseh..rindu plak nak wat kek. kat kolej ni taleh nak wat.
nak sepotong.
:p

Qis said...

wow.sedap nya choc cake tu!my fave <3333

amir acap said...

hehehe..xpe hananeechan, blik umah nnti wat eyh..hehehe..
guro je la salwa..hehehe..
to qis, em mmg sdap..heheheh

lya said...

nk coklat kek tuh !

..diba.. said...

btul ke kek 2 wat sndrik??hehe

amir acap said...

btol la diba..
em to iya, kek tu mmg sdap, tgk la sape wat..hehehe..

salwa,,an ordinary person said...

aku rsa klu amir buat blum tentu sdap kot..
so,,klu nk jual,,kna bg try rsa dlu..
ahahhaa..
any rejection??

freefun0616 said...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,酒店,

freefun0616 said...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,酒店,