CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Saturday, March 14, 2009

karnival pendidikan MARA kat PWTC


ahah...!!!ari ni, aku pegi karnival pendidikan MARA kat PWTC... pagi2 agi budak2 ni da kol aku, tanye da grak lom...hahaha..semangat tol...em pas siap2, aku pon kuar r umah dlm kol 10.30 cmtu r aku gerak g tggu bas kat bus stop bkit beruntung..pas sampai rawang, aku pon amek tiket g stesen putra..kat rawang tu aku jumpe ramai gak budak2 yg aku rase diorg pon nak g sane gak..

sampai Putra, aku jumpe lokman n abu..ktorg pon grak r masuk dlm PWTC..tbe2 heri lak kol soh amek die kat luar..hahaha..aku pon g la amek die kat the mall tu..em pastu ktorg pon mlawat la booth2 yg de kat expo tu..focus utame aku nak g booth UniKL..pas tanye mcm psl kos2 kat UniKL tu, Mus n paklong smpai..so perut pon da bunyi da, ktorg pon g la mkn dlu kat medan selere tepi sg gombak tu..sdap gak r..aku abih dlm 6 inggit gak la..ngah2 mkn tu, nabil lak smpai..join la ktorg mkn skali..

agak2 dlm kol 3 tu, ktorg pon masuk blik dlm PWTC tu..aku g blik kat booth UniKL tu, pas puas ati ngan explaination dari en zainuddin, slh sorg yg pakar dalam Miat, aku pon isi la borg n dikenakan charge 10 inggit..pas byr tu, ktorg dpt surat untuk g temuduga kat Miat 17 april ni...
pastu, lpak2 jap, hayda, botak, lahab n kenit smpai..pastu tgk lak diorg isi borg, tibe2 ade lak pnerangan pasal foundation UniKL ni,so ktorg pon tertarik la, sbb die xde temuduge..so aku ngan paklong pon isi la borg foundation Unikl n kne lagi 10 inggit..xpe la..tp yg paling ktorg terkejut ble die ckp ktorg bleh trus masuk foundation tu 10 may ni..pergh mmg xcaye..tapi mmg btol...xsgke tol..

dlm kol 6 cmtu ktorg grak r kuar dari PWTC n g mkn2 jap kat The mall dpn tu..pastu sume berpecah nak blik umah..aku ngan paklong grak g KTM dlu..tp pling tension ble tren nak ke rwg x smpai..tggu punye tggu last2 kenit muncul..hahaha..em ktorg nek tren same2, knit turun sg buloh, n aku turon rawang..aku smpai umah dlm kol 9 lbeyh cmtu..pnat woo ari ni..huuuuuuuu..