CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Monday, March 23, 2009

da start keje..!!!!


SEKARANG aku je la tggl kat umah..adik aku, farihin da gerak balik ostel da..adik aku sowg agi, silah da start sekolah da..so tggal la aku ngan mak aku je kat umah..hehehe..so aku pon nak keje la..
xkan dok umah je kot..kan...tp, keje kau ni, xyah nak isau2 psl transport, pasal duit nak mkn ke..xperlu sume tu..sebab aku keje kat umah je...hahahahaha..

nak taw x keje pe...kalo korg ingt agi posting au yg lepas, psl bisnes frozen food mak aku, wat donat pau kacang, roti goreng and karipap..ahah..ni la keje yg aku akan wat..membantu mak aku wat frozen food..kilang nye kat dlm umah je..ahah..so keje aku adlah mnguli tepung hingga lah menjadi doh..pergh mmg la nmpak cm snang..cube korg try buat..pergh letih..dari pade tepung nak jadi ke doh tu, memerlukan tenage yg kuat dan perkase..hahahaah...em lpas tu aku akan mnguraikan doh tu kepade bulat2 kecik untuk memudahkan keje mak aku untuk membentuknya jadi donat..hehehe...so ni la keje aku sementare nak tggu masuk U nnti..hehehe..

so sape yg nak beli frozen food bondaku, beleh la order kat aku, amek nombor n bratur ye..hehehehe....k chow dlu...wassalam...hee...

8 comments:

intan said...

hahaha...comelnya donut tu...
nk skit...blanja la wey

amir acap said...

hahaha..
k boleyh2...
no hal..
amek no n bratur eyh..hehehe..

marlyn said...

haha..
xrosak ka donut 2 ang wt??
hahaha

amir acap said...

ek eleh marlyn...
jgn men2 dowh..
aku mmg pakar bab2 wat ni...
x caye cube tanye mak aku..hehehe..

cekadak said...

waa..cdp eh npk...tetiba je asa lparr

amir acap said...

hahahaha...
em xpew2..
nntikan di pasaran eyh..
hehehehe..

salwa,,an ordinary person said...

mak ko amik tmpahan apa lg??
piza xda ka??

freefun0616 said...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,酒店,