CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Wednesday, April 22, 2009

the best MU player..!!!

kalo la aku jd elex ferguson, keseblasan utame player aku akan ltak seperti dibawh...kalo brisan ni lah yg die ltak time lwn liverpool ri tu, kompom mnang punye la..tp elex ferguson ni dgil cket...hehehe...

tapi the bez player bg aku kat MU adalh, paul scholes..die mmg gmpak..shoot die mmg maut r...tabik sama paul scholes..!!!!!

-------------------------------------------------------------------------------------------------

sape nak tgk gmbar time2 aku kecik dulu..hehehe...(klik di sini)....hehehehe...jgn x caye lak..aku mmg dari dulu smpai skang tetap macho..heheheh..

10 comments:

Sasya Willis said...

Go REDs Go!! ;)

m[i]era said...

dulu minat MU
tp skung Liver Pool

hehe

tukar angin

marlyn said...

ek eleh..
tolong la amer..
kalo spa ntah nama td ang sbut..
ala..
sapa2 je la..
ikot ckp ang..
aku rasa m.u akn klah double triple pa!!
hahah..
slamat dia degil!
haha

amir acap said...

ish marlyn ko ni mmg jelez ngan aku ni.....dari dlu smpai la skang asik x puas ati je ngan aku..hehehe..

amir acap said...

miera, baik tukar balik, mnat MU blik...xde ape ngan liverpool tu....ahah...

amir acap said...

yeah tol tu sasya willis...ahah..go MU....BRAVo................

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

ohooo...go mU....


;D

amir acap said...

yeah tieha....go red devils..hehehe...
sape2 pnyokong MU bleyh lapor kat blog saye eyh..hehehe

d|n said...

asal gambo ak xde??haha
mu leh pegi...sapot mu

freefun0616 said...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,酒店,