CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Thursday, April 16, 2009

PESTA BUKU 2009 di PWTC


yeah kehangatan nya kian terasa....kepade pngunjung2 setia pesta buku, PESTA BUKU 2009 telah kembali....mcm bese la..aku x penah miss g pesta buku ni...tapi 2 tahun da aku x pergi smnjak aku msuk mrsm kubg pasu..mane x nye, setiap kali pesta buku ni ade, aku ade kat sane..xkan nak balik kot...da la jauh...

so taun ni aku berpeluang untuk g pesta buku..hehehe..rindu rasenye..tapi biasenye aku akan pergi ke booth2 cm SASBADI, FAJAR BAKTI, PELANGI, PINTAR, sebab nak cari buku pelajaran kan..hehehe..em tapi kini tidak lagi, sebab aku pon da abih sekolah kan..hehehe..

so mai la kita pakat mai ramai2 ke PESTA BUKU kat pwtc bermula jumaat ni, 17 april till 26 april...kita jumpa disana..hehehe...

8 comments:

Qaseh Aishah said...

eheh...jelesnye..
nak pegi jugak..
tp exam la pulak..!!

amir acap said...

wah..xpe2...
abaikan periksa tuh..pesta buku lagi pnting..
hehehe..
eyh clap, pekse agi pnting..hehehe..
gudluck ye qaseh aishah..

a little less conversation said...

buku psl engineering de x..psl turbo machinery

diLL said...

beshnye nk p..tp nga nk final neh..huk3

amir acap said...

aiseyh ramai nye nak final exam skang...em xpe2..do de best ye dill...gudluck..

eyh2, tp an di smpai 26 la...

amir acap said...

em mesti la ade...compem punye la...sbb die byk gle r booth kat ctu nnti...mcm2 buku de...

Blog Rasmi Motivasi Minda said...

Salam alaikum wbt

Tuan dan Puan dijemput ke gerai buku PTS, ruang legar bawah bersebelahan Canon, di PWTC

Enam buah buku terbaru tulisan seorang penulis tempatan untuk Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur 2009 di gerai PTS Publication and Distributor.

Zamri Mohamad akan berada di gerai buku PTS untuk menemui saudara dan saudari di sana di ruang legar bawah di gerai PTS Publication & Distributor.

Senarai buku pilihan ramai. Dapatkan tandatangan penulis di gerai buku PTS Publication and Distributor.

01. Internet Marketing untuk Bisnes Kecil
02. Bagaikan Khadijah di Hati Rasullullah
03. Tip Menjadi Penulis Bestseller
04. Mempengaruhi Bos Gaya Streetsmart
05. Mengurus Konflik Gaya Streetsmart
06. Rahsia Bisnes Mamak
07. Cari Duit Cara Mudah Sebagai Penulis Bebas
08. Magnet Cinta
09. Memahami Bahasa Cinta Lelaki
10. 77 Tip Melembutkan Hati Lelaki
11. Geng Genius: Misteri Luqman

Bagi melihat kulit buku layari www.zamrimohamad.com/buku.htm

freefun0616 said...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,酒店,