CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Saturday, April 11, 2009

Hari ini hari AHAD, and semalam ari SABTU..


PAGI ni lepas breakfast, aku tgk keadaan umah aku cm x kene cket..sbb cm bersepah cket..hehehe..so aku dgn rase bertanggungjawabnye, telah mngambil baju2 yg x berlipat agi tuh, duduk kat family hall n lipat..hehehe..smbil2 tu aku membelek2 la DVD2 kat almari yg byk tuh..sekali aku ter'stop' kat citer 'dragon tiger gate'..lame da x tgk citer tuh..hehehe..so smbil2 lipat bju tu adelah hiburan sikit an..hehehe..sementare tuh papa ngah sembur racun kat kebun die n mama lak ngah trim pokok bunge kertas kat pergola di laman kami tuh..hehehe..


Tgh2, sdap2 tgk citer tuh, dimana dragon ngah datang nak selamatkan majikan die, tibe2 mama paggil aku ngan silah, mntak tolong clear kan kat luar lak..hehehe..aduh kaco line tol..heee...xpe2..kluar2 umah je, papa pun kate,



"silah sapu daun kering, abg lak kutip masuk dalam kete tolak, skali ngan daun pokok bunga kertas yg mama potong td.."


tu dia...hahahaha..pe lagi, dgn bersungguh kami melakukan nye tanpe byk alasan..hehehe.. aduh keje silah senang la plak, pas siap die trus masuk..ee geram tol la ngan budak ni..hehehe..pergh abih tgn aku kene duri pokok bunge kertas tuh..byk bebenor durinye...heh..em 2 3 kali gak la ulang alik ngan kete tolak tu bwk dedaun pokok bunge kertas tuh..da la jauh lak tuh..hehehe..lyn je la..pergh akhirnya clear gak la laman umah aku ni..hehe..


OK, ni cite smlm lak...semalam kami 1 family g shopping kat JUSCO kepong..hehehe..bkan pe, sbenarnye, kitorg dpt voucher 100 ringgit..xtaw la sbab pe, tibe2 posmen dtg umah ari tuh, pastu bg voucher JUSCO 100 inggit..pergh pe lagi, shopping la..hehehe..pastu smlm gak papa bli an baju kemeja kat aku untuk interview jumaat ni as a bezday present aku..hehehe..so papa la org 1st bg present kat aku..hahaha..thanx pa...hehehe...

13 comments:

salwa,,an ordinary person said...

waaa..amir rjin gler tlg mama ko wat keja..
btw,,ko intvw apa eyh??ktna??

amir acap said...

em aku interview for diploma in aviation la kat miat...
punye la byk posting aku cte psl interview aku ni..ko ni salwa...

Nadia Samz said...

wah2,best la tu dear~
:)
rajin betol amir nih.
dah lulus dah!
ngaa~

amir acap said...

hahaha..
apa yg lulusnye nadia..hehehe..

shakina bt ghariff said...

HAHHAHAHAHAHAHAH tau tak pe
aku rasa dah tak larat nk baca pasal intvw tu. hahahahha

amir acap said...

yeah, shak adelah pembace blog ku yg peka..hehehe..

salwa,,an ordinary person said...

hhahhaa,,sori2..xbpe alert sgt..
gpun aku ni dh hmpir jd plupa..
byk sgt bnda nk kna ingt..
lg2 sal intvw mara..
mcm nk tcabut kpala ja..

amir acap said...

hahaha..okeyh2...gudluck la interview mara ko..
hehehe

salwa,,an ordinary person said...

ko pun sma..
gudluck..
all the best..

eza.sulyzza said...

rajin nyer budak ni...
comell jer baca...
:D

amir acap said...

hehehe...comelkah..???
hahahaha
mekaceh dong..!!
heeeeeee....

amalina said...

asl lah xbg voucher tur kat aku??
hehehe

freefun0616 said...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,酒店,