CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Sunday, April 26, 2009

mesin rumput....!!!!!!!!!!!!!

smlm ari sabtu....smlm aku dok umah je...xleyh g ane2...adik aku sekolah semalam...so x dpt la nak g ane2 smlm..hehehe...ptang tu , aku tgk cte industan ngan mak aku..hahaha...em salman khan berlakon cte tu..hehehe...

so ptang tu, ayah aku mntak aku mesin rumput kat halaman umah aku tu yg da makin pnjang tu...so pas round ngan scooter, aku pon g la amek mesin rumput kat dlm stor...pas masuk kan mnyak, aku pon stat la enjin mesin rumput tu...prooooooom........yeah...lantas aku mencantas rumput tu dgn penuh semangat waja...hahaha...

at last 1 halaman umah tu aku clear kan.....sttle..xdela berserabut ag ngan rumput2 pnjang ni..ahah....!!!

19 comments:

~cik manis~ said...

blehla tolong potong rumput dekt umah cik manis lak nnt
:DD

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

ohoooo.. rumput umah tieha pn pjg.. tlg mesinkan jugak... eheheee..

xlarat la nk mesin sendirik..
ngeee...

;D

cekadak said...

waa...bgos klo wat keja amal nie..pasnie datang umaw cekadak lak r..rumput nie dah tgi dri tuan dy nie..tercbr r asa...haha

piKOk said...

rjin toi ko!!!
Slalunya ak tukang sapu rumput je..hau3

Hananeechan said...

lepas ni kat umah saya plak.
upah 2 ringgit.
=p

salwa,,an ordinary person said...

amir,,rumput umah aku pnjang2 la..
maila tlg potong..
sejam seposen..
okeh??

farz_ana said...

wah...rjinnye....
kan ak dah kate...brtuahnye...
adek2 n prent ko...
huhu~

nur nina said...

besar giler c0mp0und umah!~

maisyara pot! pot! said...

bgos ney! mai da dpt cari sowg tukang kebun ney...
amir hero ku (ayat bodek!), meyh dtg umah tulun ptong rumput!
mai kasi upah mam free jaaa... :P

NaDhiRaH~" said...

wah2..rajinnya...
siap posing ag ngan mesin rumput tu..=p

amir acap said...

aiseyman.....ni awat suma nak suh potong rumput kat umah msing2 ni....
okey2 sila beratur dan amek no eyh..hehehe....

amir acap said...

hananeechan, xkan 2 inggit je...nak beli cornetto pon x lpas ni..hehehe

amir acap said...

mai, kne ikot turn la...da amek no blom..????hehehe..

amir acap said...

tieha...anda org ke dua....mybe sok kot k..hahaha...

MiSZuE said...

rumah saya bile lagi nak buat haha

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

oke... da esok.. mane nye..?? xde pn dtg umh..?? tpooo ea...??

fzi said...

emy mane de tpoo tieha..da dtg td..pggil2, xde org pon..hehehe

fzi said...

hahaha..miszue kalo maw, sila amek no eyh..cube tgk kat ats tu, ramai tgh bratur..hehehe

freefun0616 said...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,酒店,