CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Wednesday, April 15, 2009

rentetan peristiwa itu..!!!!

yeah...!!!!!!!!! akhirnya siap gak projek KH silah tuh..hehehe..em tadi before dinner, aku n my youngest sister, silah telah bertungkus lumus mnyiapkan projek KH nye yg akan dihantar sok..hehehe...die ckp, "bang settle kan, silah nak wat folio agi ni.."hehehe..ai byk cantekk..heheheh...em tp last2 die dok gak tolong paku kan ape2 yg patot..hehehe..so siap gak la projek die tuh..cntik gak la..hehehe..tgk r sape yg tolong an..heee...

rentetan peristwa debat adik aku farihin, dia telah berjaye mendapat tmpat ke dua...thniah2...hehehe..so sok die akan berlawan kat sg choh lak..heheh..gudluck skali ag la ye..hehehe...ingat pesan2 ku..heheh...


aduh terlupe 1 lagi..petang tadi aku dapat call..mule2 angkat ingat awek mane lak la kol aku ni...rupe2 nye...cmni perbualannye..

penelefon: en amir asyraf ye??

aku: ye saye disini..saye x ke mane2..jgn risau, saye tetap disini..

penelefon: owh k2..saye unit pendaftaran dari unikl, MIAT.

aku: owh yke..em ye ade ape..??

penelefon: kamu dikehendaki menghadiri temuduga di MIAT pada 18 april iaitu ari sabtu..

aku: aik bukan kah kene datang jumaat ni...???saye sgt musykil la..kamu bia btol ni....

penelefon: em x jadi, di ubah kepade sbtu ni.. mntak kamu berpakaian kemas, bawak lah ape2 yg patut..

aku: em baik la cik..time kasih dan kol la lagi..hehehe..bye...

begitu lah kisahnye..so interview aku diganjakkan kepade ari sbtu ni, bersamaan bezday aku..hehehe..so wish me luck ye..daaaaaaaaa...

10 comments:

berry said...

heh.
abang yg baik.
rjin membntu.

lya said...

well done ;D

CikYana(",) said...

wah rajin nye abg nie ek
bgs2
cnth abg mithali nie
:)

maisyara pot! pot! said...

ehehehe... bangga da siap kn keje KH lew 2.. wahahaha...

waaahhh! taniah ouh!
ceh.. ;P

amir acap said...

hahaha..mmg rajin abg amir yg sowg ni an..hehehe..

a little less conversation said...

MIAT..bagus2..course pe ko amik eh..AVIATION ke??

amir acap said...

em aah MIAT..x la, amik helicopter mentenen...wish me luck ye for interview tu..hehehe..

whitemusk said...

projek kh = nice
btw, all the best untk interview.

amir acap said...

mekacih whitemusk..pastu jom la kite g pestabuku jom sabtu ni..hehehe

freefun0616 said...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,酒店,