CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Sunday, April 19, 2009

UNDER 18 only..!!!!

em semalam 18 april aku da ckup umur...da 18 taon da...hehehe..da jadi remaje sejati da..hehehe...blom masuk kategori belia lagi..hehehe...em Alhamdulillah, aku masih lagi boleyh melihat dunia ni..em first nak ucapkan time kaseh sgt2 kepade sume rakan2 ku yg wish bezday kat aku...antare yg terawal adalah, 1st borjonk, 2nd mazila n yg len2, nabil, sharin, anis adnan, salwa(wat posting pasalku gak)..hehehe...x lupe gak wat rakan2 bloh aku, tieha, maisyara pot pet (die wat posting untunk aku),hehehe, tmmya, far10 munyra,thanx ye..terharu tol aku..hehehe...

so semalam, aku kebetulan, aku de interview kat miat (click kat cni)..so aku akan wat yg terbaik la untuk bezday aku ni..bak kate shak..hehehe..em kol 6 lebeyh agi ktorg da bertolak dari umah..em bertolak awal ni sebab takot tersesat nak cari MIAT nnt..hehehe..em so smpai2 sane aku pergi tmpat pndaftaran n aku dpt no giliran 91. pastu terus naik ke tmpat nak amek IQ test...waa besar gak la bilik kuliah tu..em snang gak la soklan die...em pas abih jwb tu, ktorg pon di bawa ke tempat interview, mngikut angka giliran masing2...

berdebar2 gak la...hehehe...em masuk2 je tmpat tu, cket gile die tanye..kite hafal skrip punye la pnjang..hahahaha..em die tanye tell me about ur self n ur family..pastu die tanye suh sebut satu model aircraft n die tanye cmne kapal terbang leh terbang..tu je la..hehehe...so da sttle sume, ktorg pon smpat la tgkap2 gmbar jap kat sane..hehehe..n trus g pwtc..maw g PESTA BUKU..hehehe...

em smpai pesta buku around kol 1 cmtu r..so masuk2 je pwtc sume da berpecah..hehe..mama n papa ntah katne, silah n kakak pon xtaw katne, aku plak ntah katne..hehehe..ngah jln2 antare booth ke booth tu, tibe2 aku ternmpak org ramai berkerumun kat 1 booth tu..pergh..!!!rupe2nye gempakstarz pon bkak booth gak..ni 1st time diorg bkak booth kat pesta buku..pe lagi serbu komik la aku..x pasal2 30 inggit abih beli komik..hehehe..em 5 biji sumenye..tapi seksa la nak dpt kan komik tu..terpakse mnyelit kat org ramai yg dok berkerumun dari td tu...aduh....

em then dpt msg dari shak, mir ko katne, aku ngan intan da smpai..hehehe..aku pon trus la g cari diorg...jumpe2 je, diorg wish epi bezday amir...hehehe...pastu , remy ngan blur lak smpai...blur bwk sepupu die..em pastu ktorg pon jln2 jap, then trus g lunch kat the mall...huhu..lapar woo...smbil2 tggu nabil, mus n man, intan pon ckp, mir bukak komik ko 1, smbil mngisi mase lapang ni..hehehe..

em pastu intan ngan shak terpakse balik dulu...thanx shak n intan..ni kire celebrate bezday aku la ni..hehehe...shak mane kek aku nye...hehehe...baru je diorg balik, mus, nabil n man smpai...aduh korg ni mmg lmbat tol la..janji kol 3 lbeyh, kol 5 bru smpai..so pasni kalo nak kuar, kne janji 2 jam awal..hehehe..em nabil mule2 nak blnje pizza hut untuk bezday boy ni, tp meje plak full..hehehe..seb bek ko nabil..hehehe..em then aku pon kate, blnje aku aiskrim mcD je la nabil..hehehe..die set je..

so ktorg pon g la pwtc blik smbil mkn aiskrim..hehehe..em borak je la ktorg spnjang berjalan tu..em then time untuk aku pulang..hehehe..bye2 kwn2 ku...em pergh mmg penat r ari ni..jln x enti2..tu dia, sakit pggang abih..maklum la da tue an, da 18 taun..hehehe..

em on the way balik tu, ktorg sggah restoren jejantas..papa nak blnje kfc untuk celebrate bezday ku..hehehe..thanx papa, mama, farihin n silah..hehehe...balik2 umah je, sume mngadap buku masing2 yg bli kat pesta buku tadi..hehehe..hepi membace..!!!!!!!!!!!!!!

7 comments:

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

wah!haapy nmpk die..
hehehee...

ur welcomey...hehe..
;DD

bestnye die kn...
slmt menjadi jejaka 18 taun!
heheeh..
lalalallalaaa...

;)

piKOk said...

HEPY BESDAY!!

udah 18 taon yea..
da tua...ha3

amir acap said...

thanx tieha.......
yeah now i'm not under 18 anymore..hehehe...

amir acap said...

thanx pikok......
em blom tue la...masih remaje trang tang2 agi..hehehe..

intan said...

amir..nak komik...xabih lagi aku bca tu..haha..thnx kasi aku rasmi itu komik..haha

n,hepi bufday,tahun depan bru aku kasi hadiah k

amir acap said...

hahaha..thanx intan...tu r ko bace lmbat sgt..heeee

freefun0616 said...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,酒店,