CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Friday, April 10, 2009

Rentetan story of scooter


AHAH..hari ni ari sabtu...bersamaan 11 april 2009..hehehe..saje je, ni baru pendahuluan..yg sbnarnye nak cite pasal ari ni, scooter ku yg buat hal dulu kelmarin telah sihat seperti sedia kala, setelah ia pulang dari dirawat di sebuah workshop spanarjaya..hehehe...Alhamdulillah...

so, kol 1 lbeyh td, papa ajak aku g amek moto kat workshop..smpai2 sane je, aku trus test tmpat press mnyak tuh..em da ok..so aku pon try la start engine dgn dimulakan dgn bismillah, tkut2 mlayang lagi an..hehehe..em da ok..hehehe..

jd pasni, bleyh la aku round2 ptang ni..hehehe..

10 comments:

marlyn said...

cis..
kaler merah!!
ALPHA!!
haha..
asl xboh biru??
hahahhaha

cathenclox said...

hahaha papa ko ke yg amek gmbo? sporting do!~

vInA said...

ehe..
hepy la eyh..?
taw x, ekceli i xtaw bw moto..ehe..

Ola said...

tahniah2..
:P

senorita nadya said...

uit.
leh le kamu bwk me jln2.

wink2;)

amir acap said...

hahahaha...mari2...1 kilometer seringgit..
sape maw tumpang..hehehe..

Nadia Samz said...

hahahahha..
i nak skuter u.
bila nak jual eh?
^^

xpn,u bawak la i jalan2 pakai skuter tu,
baru romentik.
keh3~
:)

Dhada said...

Scooter kaler merah sama kaler ngn dhada punya . Hih

amir acap said...

yeke..waa geng la kite...geng scooter merah k..
hehehe..sape2 scooter merah lagi bleyh la dftar kat blog ni ek..hehehe..

freefun0616 said...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,酒店,