CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Monday, April 20, 2009

sayangi lah sungai kita..!!!!


SAYANGILAH sungai kita....!!!! sebenarnye, aku nak berkempen cket la ni..supaye kite jage sg kite...bkan ape, tapi kite nak ber picnik ke, nak mmncing ke, jd x bez ar kalo sungai kotor an, bek dok umah je kalo cmtu an..hehe..skang ni kwsan berkelah jd busuk, x bez da nak relax2 tenangkan fikiran....kita jgn la buang smpah merate2 kat kwsan sg ni....nnti kite nyesal.. macam pakcik yg kata tas ni...cian die...nak mmncing kat sg, tapi sg kotor..so terpakse la mmncing kat ctu..balik umah nnti kompem r die kene marah ngan bini die..nnti msti bini die tanye,

bini : bapaknye, mane ikannye..mmancing bukan main lame agi...

bapaknye : syg, sg kite ni smkin koto la..x selera nak mmncin kat ctu da..pastu saye ternmpak la lopak air kat jln raye, try r mmncing kat ctu jap..mane la taw ade rezeki...

bini : bapaknye, tu la, dulu suruh blaja rajin2 xnak....skang kan dah jadi kurang bijak..

sian pakcik tu....so same2 lah kita jge sg kite k..anda mampu mngubahnye...sekian psanan dari penaje..wassalam...!!!!!!!!!!

12 comments:

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

uish!

deep..memang la deep maksudnye..

dhsyat!sy menyokong kamooo...

lalalaalaaaa....

;DD

amir acap said...

hahahaha...ya makan dalm perli care ni an..hehehe..

♥♥cHeNta_tiEha♥♥ said...

mmg mkn dlm..
dhsyat!kamoo mmg dahsyat..hehehe..

;DD

mustno said...

agak2 ikan yg kat pasar tu ikan dr sungai yg kotor ke??
huhu

Miss Syara said...

haha. klaka gyler wehh.

m[i]era said...

funny lorh..

hahaha

klu tul lorh de ikan dlm lopak??

kehkehkeh

amir acap said...

eyh x la mustno, ikan kat pasar tu, dari laut....hehehehe....

amir acap said...

hahaha...lawak ke mixx syara..hehehe...

amir acap said...

miera..kalo de ikan dlm klopak air tu, mmg org x mmncing kat sg da..jaln plak xleh lalu, org ramai dok mmncing kat ctu..hehehe...

stories_ville said...

eh2,btul ke picha tu..
or as a hiasan je??
hehe!
ikan dri lopak..
eeewww..!haha!

amir acap said...

hahahaha..xtaw la btol ke x gmbar tu...
aku terjumpe gmbar ni..hehehe..

freefun0616 said...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,酒店,