CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Tuesday, April 7, 2009

kenapa mati hari jumaat..????


Sekarang ni aku ngah sibuk memprepairkan diriku untuk interview kat MIAT 17 April ni... so skang ni aku ngah mnyiapkan resume untuk dikepilkan bersame ngan sijil aku nnti..pastu bosan la plak..so check2 la email aku..hehehe..then cm bese la, msti ade cte lawak la...tergelak besar saye di buatnye...hehehehe...


kenapa mati hari jumaat

Salah sebuah katil di dalam bilik ICU sebuah hospital ternama kerap mengalami kejadian pelik.. Setiap pesakit yang ditempatkan disitu pasti akan meninggal pada setiap hari Jumaat pagi tanpa mengira umur, jantina atau tahap kesihatan mereka Perkara ini sangat membingungkan para doktor... Lalu para doktor memutuskan untuk memantau katil tersebut...mungkin makhluk halus ada menetap disitu. Apabila tiba hari Jumaat yang berikutnya... beberapa org doktor bersiap sedia untuk mengenalpasti penyebab kepada kematian di katil tersebut yang mana pada ketika seorang pesakit lelaki muda sedang tidur... Beberapa doktor memegang Yassin dan Quran sebagai persiapan menghalau makhluk halus.. Masa berputar... pukul 08:00am.. 08:30am sehingga jam 9....00 am ...

tiba-tiba........

Pintu bilik ICU itu terbuka.... Kemudian masuklah Makcik Timah Seorang pekerja sambilan sebagai pencuci yang hanya bertugas setiap hari jumaat.. Makcik Timah masuk... mendekati katil keramat tersebut... dan terus mencabut.... soket elektrik untuk alat pernafasan bantuan agar dapat menghidupkan.. vacuum cleanernya....

10 comments:

CikYana(",) said...

alahai
baca dr awal ingatkn btul2
rp2 nye makcik nk pasang vacuum cleaner je
aduyai

leena said...

hahaha...
ingatkan ape..

marlyn said...

haha..
msok air punya cita!!
haha..

cekadak said...

aih!!!
mak cik2...
x kesian kt owg skit lsung!!
huhuhu...

amir acap said...

hahahaha...ingt lah cleaner pon kne interview gak aw kalo nak keje....
jgn amek mudah je bnde ni...
heheh..

Nuna said...

miat ?
eh dekat dgn rumah i ! haha
dekat lah jugak kowt -___-

cathenclox said...

makcik the killer.. bulih join geng saya..brape kontek num dia? wahahaha kijam2 makcik.. tp,makcik tu....keje ari jumaat je ker? kantoi2!!

Ida Athanazir said...

ha ha , funny!

awal pagi dah senyum lebar

shakina bt ghariff said...

HAHA. bodo siut mak cik cleaner tu. create issue je -.-'' hahahaha

p/s ; ah wey amir, aku tak tau mcm mana nk buat signature tu. yg 'shakina ghariff :)" tu aku buat everytime lepas habis blogging. sorry, not much help :/

pp/s ; wey, all the best for ur miat interview! kalau bole buat dkt skola, real life sure kacang punya :)

ppp/s ; 18th bday kau kan? make sure kau buat intvw tu for ur bday :D

freefun0616 said...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,酒店,