CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Followers

Friday, April 10, 2009

Scooter wat hal la plak...!!!!


ni nak habaq kat hampa suma..scooter aku wat hal la plak..smlam an, aku g surau ngan ayah aku..so nak balik umah tuh, aku pon start la motor an..skali, 'prrroooooommm' motor tuh ke depan..pergh tekan brek pon x makan..gile btol..nasib baik aku trus mati kan suis die..kalo x langgar abih pagar2 surau tuh..em pastu ramai la dtg tgk..mcm2 la diorang kate, spring tercabut la, ape lagi la..tempat yg press mnyak tu x balas balik, so kalo kite on je, outomatik die trus jln, da la press tu yg paling last lak tuh..pergh...pastu try double stand plak, pastu on..tu die mcm nak mlayang hah moto tuh..pergh..gle maut la..hahahaha...

so diorang kate xleyh wat pe ni..kene paggil pomen gak ni..so disebabakan da mlm an, so terpakse la aku mengheret scooter ni smpai umah..pergh berat gle r..sbb kwsan umah aku ni an berbukit- bukit..smpai2 umah abih berpeluh la..hahaha..aduh...

tapi mai cek nak habaq kat hampa suma, walaupon scooter aku skang ni problem, tp don't worry, sbb SCOOTERKOPA will go on...hahahaha...so siape2 yg gmpak2 bab2 repair motor ni, bleh laporkan diri anda di rumah saye ye..cpat2 tawaran terhad..!!!!!!!!!!!hehehe...

10 comments:

cathenclox said...

panggil mat rock spanar jaya.. hebat tu..xpon abg is.. wakaka

Aweyn said...

woh
nice skuter
:D

amir acap said...

hahaha..yea, bru tringat kat spanar jaya..thanx2..hehehe

amir acap said...

thanx aweyn...
em mmg la nice..tp skang wat hal plak..aduh..hehehe

amalina said...

alahai..
cian dier...
tp nk tau x ape yg ak respect kat ko...
ko g surau!!!!
waaaaaaaaaa

farhana said...

lawa sehh skuter tu..:P
nak bole?

fa10_munyra said...

jelesnyew ad skuter..
huhu..

Nadia Samz said...

cantek skuter.
haha!

Shazana Samaluddin said...

skuter lawa ;)

freefun0616 said...

酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店經紀,
酒店打工經紀,
制服酒店工作,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
專業酒店經紀,
合法酒店經紀,
酒店暑假打工,
酒店寒假打工,
酒店經紀人,
菲梵酒店經紀,
酒店經紀,
禮服酒店上班,
酒店小姐兼職,
便服酒店工作,
酒店打工經紀,
制服酒店經紀,
酒店經紀,

,酒店,